Friday, 20 January 2012

IZWAN PILUS :')

assalamualaikum bloggers :')

again ade air mata dekat tajuk post tu , tapi bukan nama kekasih hati . ceiiit ! jangan merepek lah hanis . sebenarnya tadi masa online facebook tiba-tiba ada orang update status pasal izwan pilus . arwah izwan pilus kembali ke rahmatullah ptg tadi dalam pukul 6.15 . takziah kepada keluarga arwah . masa tu macam nak nangis pon ada sebab minat lah dengan dia :') dia mamang lah tak handsome tapi dia manis . suka tengok muka dia senyum . baru semalam dengar lagu kembali senyum tu . hari ni dah dengar cerita yang dia dah meninggal . agak sentap lah kan . nak buat macam mana kan ajal dia dah sampai , Allah lebih sayangkan dia . my God ! dia meninggal masa dia muda lagi . mudah-mudahan dia ditempatkan di kalangan orang-irang yang beriman . sekarang tiggal cuma kenangan bersama lagu-lagu arwah . dulu kita selalu karaoke lagu kembali senyum tu . apa pasaii hang nak cerita semua tu kat depaa ? HAAA suka lah hati kan kan kan ? heee jangan marah ye blogger :) thats all for now . again takziah kepada keluarga arwah . love all ;) #kenyit mata sikit . byeee .

No comments:

Post a Comment