Thursday, 18 August 2011

raya mood

assalamualaikum :)
hari ni tak pergi sekolah . hehe bangun lambat lah . huhu . bangun-bangun bukak laptop terus cari resipe biskut raya . kan dah nak RAYAAAA . walaupun x berapa nak raya , raya tetap raya okayyy . bersemangat nih cari resipe biskut and kek raya :) nak buat chocalate chip yang macam tahun lepas . urm sedap nye . puase lah :(
td jumpe resipe buat kek oreo . sedap je tengok . tak percaya ? tengok lah sendiri ni HAAAA :


nampak sedap kan ?
lepas tu jumpe pulak resipe kuih ape entah banyak gile nampak sedap .aduhh . puasa woiii puasa !! tahan nafsu :) hari ni dah cari resipe so esok pengembaraan bermula :D . tak sabar nak buat biskut raya WADUHHHHH ! ni antara biskut yang bertuah yang telah dipilih untuk menjadi sajian raya tahun ni . WOOOOO sedap tu :


 
ni chocolate oat cookies , insyaallah buat and menjadi :)


corkflakes coklat . nyummm sedapnye .

2 je yang dipilih . huhu . dua2 ada unsur coklat . best kan . nampak sedap pulak tu . NYUM NYUM . ok tu je nak share . bye :)

No comments:

Post a Comment