Tuesday, 16 August 2011

terima kasih KAWAN :)

hari ni kawan kite tegur kite pasal cara kite pakai tudung . mula-mula agak malu sebab ditegur but ape yang die cakap tu betul so tak boleh nak buat ape lah cume boleh tersenyum :) NURUL NAZIHA ZULKEFLEY pesan :
  • lain kali pakai tudung tutup dada
  • pakai tudung , jangan pakai baju ketat
  • jangan pakai tudung pendek
thanks naziha for the nasihat :) mmg betul lah awak cakap tu . ni apa yang awak suruh :


ni apa yang ramai orang BERTUDUNG pakai



masing- masing dah besar kan ? pandai-pandai lah menilai mana betul and mana salah :)
sorry kalau ade yang terasa . cuma nak mengingat kan diri sendiri sebab yang menaip ni pon sama dgn gambar 2 tu dan awak yang membaca kalau awak macam gambar pertama its good :)

No comments:

Post a Comment