Thursday, 13 October 2011

hospital pakar puteri :')

holaa :)
hari isnin ade gerak gempur BI and sejarah tp kan tp kite tak dtg sbb sakit katanya . betul-betul sakit okay :'(
kite dah start sakit perut hari sabtu petang but ignore je sbb ingat sakit kejap je . hari ahad sakite makin tambah . isnin nak pergi sekolah then nak gosok baju , bila turun tangga tu macam nak pengsan pon ada sbb sakit sgt perut yg dekat bahagian pusat . then my superman ( ayah ) datang amik kite kat umah terus pergi hospital . dah check semua doktor kata apendix ( tak tau lah macam mane nak eja ) . lps tu doktor tu kata kene oprate kalau tak nnt makin teruk . TAKOTTTTTTTTTTTT :'(

hari selasa pukul 1.35 kite dah ade dalam bilik pemedahan . seriously kaki menggigil dah lah sejuk . lps doc kasi bius terus tak sedar . sedar desar je dah siap oprate dah and masa tu on the way pergi bilik kite . sampai je bilik ade 4 orang yang sangat disayangi . thnx kawan-kawan :) i appreciate it so much . sorry tak dapat nak layan korang tgh mamai lah masa tu .

hari-hari kite kene makan ubat tau tak ? hmm tapi takpe ! hari hari kite mcg ngn kawan kawan kite so takde lah bosan masa dekat hospital tu . hari khamis kite dah boleh balik rumah . horrayyy ! hehe . total bill ialah ...... rm 6998 . banyak kan ? nasib baik ade insurans so kene bayar about rm 800 je . bila dah balik rase rindu lah pulak dekat katil yang kat hospital tu . nurse yg cantik cantik and baik baik belaka . tak lupa pada doktor yang sangat caring . ok lah banyak gila membebel . nanti sambung lagi :)

bye , salam

No comments:

Post a Comment