Friday, 22 July 2011

FLAT 3A

ASSALAMUALAIKUM :)
selalam kite tgk movie dgn ayu,nadzirah,ayie and haqiz.  HAAA hows the movie? not bad lah.lagu yang hantu tu nyanyi the best sampai orang sebelah kiri kite boleh hafal dah lagu tu :) orang yang sebelah kanan tengok mcm xde feel siap makan coklat dlm tu.heee sorry nadzirah.ayu and nazirah kata tak seram pon movie tu but maybe kite ni penakut so HAHA asyik tutup muka pakai tudung je.adelah orang tu die kata kite takut ke sbb tutup muka pakai tudung tp die tak sedar kot yang die tutup muka die pakai beg die.tp x pe lah dimaafkan.MUNGKIN die berada dlm keadaan yg separuh sedar masa dalam movie sbb takut sangat :D  HEIII duduk lama lama dgn dak sebelah kiri kita tu bole sakit jantung WOO kejap kejap die sergah kite :( JAHAT kn?ok itu je nak cerita. KBYE

No comments:

Post a Comment