Tuesday, 26 July 2011

GADUH DENGAN LAKI YANG MACAM S***

ptg tadi sibok2 tgh online , tibe2 ade org call sekali tgk ade lah budak nama die hafizan cal , disebabkan tgh bz , aku reject la then die misscall 7 kali . maghrib die mcg aku nak marah - marah sbb aku tak angkat call die and x reply mcg die . ni conversation kiterang ( mcg )

gila : np x nk angkt cll sy nie...why?
gila : dh lah klu dh s0mbong!!!mcg x nk bls,cll xnk angkat..dh lah..g mmpos r !!
me  : ehh nak mrh2 pulak.bahasa lu cantek btl.x blaja sivik ke haa!!apehal seyh.sape seyh nak mrh2 org.ehh mak wa pon xpernah ckp perkataan mampos kat wa.lu kalu x bole fhm org lu lah yg pegi mampos idop dlm dunia sendiri
gila : kanasai lah li..hunter lu ma!!gua peduli ape!gua punye mulut gua punye suke lah..lu ade kesak ke r!! NA LU MA TA !
me  : weyhh ade pulak org perasan weyyy.bile mase wa ckpwa kesah psl mulut lu sape lu ,wa nak kene jage mulut lu?? jangan perasan lah weyhhhh
gila : gua owg lh..x kn wa hantu kot..wkakakak.lu sohaisngt2..wkakakaka.hahahaha
me  :ehh kau ni bangang bole tahan kn ?kalau dah aku guna siapa tu maksudnye org lah kesian dohh kau ni .adk aku yg darjah 6 pon tahu lah bangang !! weyhh supa kesian kat kau !!
gila : weyhh budak slow sdr lah diri tu sikit.ko budak2 wt cra bdk2..bodo lah kaun ni. wkakakaka
me  : ahh kau pandai je nak tukar topik . knp dah xde modal nak balah ngn BUDAK KECIK NI? mampos muke kau la bodoh . kau bole pegi jauh ngn perangai kau tu
gile : wkakakakakak. ske aty aku lah nak tukar topik ke ape. ko ade msalah ke . slow punye budak
me  : ahhh aku malas lah nak gadoh ngn laki yang kononnye matang mcm kau ni . weyhh igt pesan budak kecik ni . biar bodoh jgn biadap bangang . kalu nak ckp aku biadap? aku x kn biadap ngn org yg hormat aku !!
gila : yang x matang tu kau lah budak. kau ckp bangang 2 maksudnye kau lah kn?hahahaha .. nak kenekan org tp sendiri yang terkene

kbye :0

No comments:

Post a Comment