Tuesday, 26 July 2011

26 JULAI 2011

ASSALAMUALAIKUM :)
okay smlm kite dah puas sedih. la knp pulak smlm sedih ? nak tau baca lah post smlm :) okay hari ni hari ape ea ? hari selasa lah kn3 ? HUHU btl lah tu . HEEE sebenarnye hari ni birthday kite . okayy . hari ni kononnye special lah utk kite . KONONNYE !! hari ni masuk kelas je  5PA nyanyi birthday song utk kite . bkn sekali tau tapi dua kali sbb masa puan fara pon diorang nyanyi lg.. HAAA awak ade ? mesti xde kn . HUHU . hari ni siap x pergi kelas hikmak lg tau . awak ade ? xde kan . HAHA . hari ni mak kite amik kite balik skola maklumlah hari special mak kene lah amik kite . lps anta shahida mak ajak pergi beli kek kat secret recipe ( perling mall ) . ade bende nak cite ni masa kat secret recipe kn2 .. ehh malu la pulak nak cite . HAHA alaaa mcm ni sebenarnye mase tgh pilih2 kek tu mak peluk and cium pipi kite lps tu wish kite :') TERHARU !! okay lantak lah orang nak tgk2 ke ape kn . kite punye pasal lahh . lps tu mak belanje kite mcD . skrg tgh tunggu hadiah dari ayah kite pulak . apelah agak nye die bagi kn ?? cakap pasal .. ehh salah .. taip pasal hadiah ni teringat lak hadiah yang ayuni sayang kite bg . die bg kite book mark . thanx sayang :) okay ni sedih sikit nak cite sayang kite ( farhan zaredan bin zainor ) x wish kite lagi tp x pe kite fhm die sakit . die bukan lupe tu die cume x larat nak mcg je #sajenaksedapkanhatisendiri# oklah tu je utk petang ni . nnt malam kalau ade hot story kite blog lagi .dada~

No comments:

Post a Comment