Monday, 25 July 2011

SAYA RINDU AWAK :'(

ASSALAMUALAIKUM  :(
hari ni kite rasa rindu sgt kat sayang kite ( farhan zaredan bin zainor ) sekarang ni die kat hospital . sayang , awak masuk hospital lagi ? hmm . hari tu die ada janji nak balik JB sbb nak beli baju raya and suruh kite teman . but , kalau die x jd balik pon xpe sbb kite faham die tgh sakit . birhday kite nak dekat tp keadaan die mcm ni . kite happy2 kat sini die sengsara kat hospital . ape jenis manusialah HANIS AMIRA ni kan ? okay babe , be strong ok . awak kene kuat tau !! saya selalu kat sisi awak utk support awak . i'll always be with you . I LOVE YOU SAYANG <3  <3 <3

No comments:

Post a Comment