Sunday, 24 July 2011

HARI INI DALAM SEJARAH :)

ASSALAMUALAIKUM  :)  ..okay nak tau something tak ? HAHA kalau x nak tau awak punye pasal lah kite nak cite jugak . bangga nih . hari ni kite siapkan homework sejarah yang essay (cari jawapan sendiri tau) selalunye siap but x buat sendiri lah .. habis tu buat mcm mane ea kalau x buat sendiri ?? AHAAAA lu pikir lah sendiri  :P . penat rupanya buat homework sejarah ni kn . so wa tabik lah sama korang yang selalu buat homework sendiri !! lagi 1 dalam sejarah harini kite buat homework kat MCD . buat homework ape?? alaaa homework sejarah tadi tu lah HEHE .mesti nampak macam dak rajin kan . OPPPPPS ingat saje2 ke nak buat homework kat MCD ?? teman mak jumpa client die lahh . ni bru namanya anak soleha teman mak keje . kan3? okay dah start merepek dah ni . sebelum saya tersipang jauh baik saya akhiri ucapan saya . WEEEYYHHHH hanis amira ayat .. ayat kau tu nak pergi mana tu . suke hati saya lah . kdahbye  :)

No comments:

Post a Comment