Sunday, 7 August 2011

98 day to SPM



tgk number tu tinggal 2 angka je . aduhh mcm mane ni ? rasa macam tak sempat je nak habiskan belajar semua subjek . HANIS AMIRA tolong lah bangun dari mimpi anda . kau nak tengok MAK AND AYAH KAU KECAWA LAGI KE ? please lah jangan buat diorang kecewa lagi . ingat selalu pesan ayah :

adik , sekarang ni masauntuk adik berusaha lebih gigih . ayah tahu adik boleh buat yang terbaik . untuk beberape bulan je lagi adik untuk adik korbankan masa adik . 

pesanan mak :

adik tolong stopkan hiburan adik sekejap je . lagi berapa hari je dik , mak harap sangat adik berjaya . adik pandai bukan nye tak pandai . cume sikap adik je .



okay mak , ayah . lepas ni adik akan cuba praktikkan pesanan mak and ayah ! 


NEXT



INSYAALLAH :)




HANIS AMIRA 9 SUBJEK JE ! KAU BOLEH BUAT PUNYE !! GOOD LUCK MYSELF :)


No comments:

Post a Comment