Monday, 24 October 2011

alhamdulillah :')

hye !! saya dah sihat :D . hampir sebulan jugak kite sakit :( mula dgn apendix 2 minggu lebih , lepas tu demem seminggu . sedih tau sedih ? belajar pon tak tentu . tapi takpe ni semua cubaan kan ? insyaALLAH ade hikmah sebaliknya :) semua bende yang jadi mesti ade sebab . terima kasih Allah sbb sembuhkan hamba MU ini :) sebab sakit lah kite sekarang lagi paham pengorbanan mak and ayah kite . bulan ni je banyak duit ayah habis kat kite . bil hospital , checkup dgn doktor , pergi klinik , beli baju and macam macam lahi . bulan ni mak banyak jaga kite . pagi pagi bangun mesti dah ade makanan and ubat kat atas meja sebelah tempat tidur kite . kakak and baby pon banyak tolong kite . tolong buat mulut kite sakit sebab asyik ketawa je . kawan kawan banyak bg support kat kite . thanks for everything everyone . lastly thanks dekat buah hati kite sekarang ni . die selalu teman kite bile kite sorang sorang (on phone ) . die selalu buat kite ketawa time kite sakit sampai kite lupe kite sakit . thanks awak !

I LOVE ALL OF YOU SO MUCH <3 :')

No comments:

Post a Comment