Monday, 24 October 2011

AYAH :')


cube tengok org yg kat tengah tu . awak kenal tu sape ? kenal ke kenal ke ? tak kenal kan ? tu lah super duper hero kite dari kite lahir sampai sekarang :') kite sayang die sangat sangat ! ayah , adik sayang ayah sangat sangat tau :') mata dah berair ni . hee chill dulu k . ayah , ayah kene tau yg adik selalu rindu ayah . kite tak dpt jumpa hari hari , tp adik paham . masa adik baru nak pergi hospital hari tu , ayah sanggup dari rumah pulai indah dtg hantar adik pergi hospital adik tau masa tu ayah tak tido lagi sbb selalunya ayah tidur lepas subuh and masa tu adik call dlm pukul 6 suku gitu . sumpa adik bangga dpt ayah mcm ni . ayah , banyak kan duit ayah habis dekat adik ? adik tau banyak sgt kalau dah sebulan hampir rm 500 kat adik sorang je kan ayh ? ayah tak pernah marah adik bile adik tak dapat byk A masa exam tp adik boleh baca hati ayah , ayah kecewa sangat sangat :'( . ayah , ayah tau tak ayah ni org yg paling baik bg adik ? adik nak selalu share masalah dgn ayah , tp adik malu . sorry ayah , adik selalu buat ayah susah hati . ayah pernah ckp kat adik ayah mengharapkan adik dpt result yg bagus dlm exam berbanding adik beradik yang lain , tp adik takot adik tak boleh buat :'( ayah selalu kecik hati dgn adik kan sbb adik jarang telefon ayh . bukan adik tak rindu ayah , adik sentiase ingat kat ayah :') ayah , adik harap ayah doakan yg terbaik utk SPM thn ni . boleh kan ayah ? adik akan selalu igt pesan ayah . ayah selalu ckp jgn bangga dgn ape yg kite dah buat baik dgn org dan jgn ungkit kesalahan yang org lain buat dkt kite .

I'LL ALWAYS LOVE YOU UNTIL MY HEART STOP BEATING :')

No comments:

Post a Comment