Monday, 24 October 2011

EMAK :')


HAAAAA ni lah mak kite . teke sindiri yg mane mak yg mane anak :P
nak tau tak insan yg bernama norsarina ni sgt lah sporting . knp tak percaya ? kalau tak percaya tanya lah kwn2 kite yg pernah jumpe die . gi lah gi lah ! HAHA . emak kite ni baik sgt tau tak ? awk ade ? HAHA . ok banyak bende yg dah kite lalui bersama dgn die . suka , duka , tergolek , telentang , bergolek atas katil . yg ni special sikit sbb adik beradik kite sume perompuan so manje manje atas katil tu biase lah kan . OPSSSS hehe . dah dah ni nak sedih sedih pulak ni . mak , adik tau adik selalu buat mak marah . bilik adik selalu bersepah kan ? nak mkn ubat pon selalu nak kene pesan baru makan . belajar pon kadang kadang mcm tu . adik tau mak ngn ayh harap sgt adik dpt result yg membanggakan kan ? i'll try my best mak . adik selalu buat mak sedih . adik mintak maaf banyak banyak :'( . masa adik sakit hari tu baru adik nampak yg rupe rupenya ramai yg kisah pasal adik :') lagi lagi mak . selama ni adik igt mcm semua org dah tak nampak adik . but on that moment . adik sedar ramai org yg sayang adik . mak nampak risau sgt masa adik sakit hari tu . byk bende yg mak buat utk adik . adik hargai semua tu sangat sangat . mak , mak selalu sabar dgn perangai degil adik ni kan ? thnx byk byk mak . mak , adik akan cube yg terbaik utk dapt result yg terbaik dlm SPM thn ni . adik mintak mak doakan adik . adik tau mak tak putus putus doakan anak anak mak . you're the best lah MAK ! :')

SOME PEOPLE SAID THAT THE BEST MOTHER WILL GIVE EVERYTHING TO ME BUT , MY MOTHER IS THE BEST BECAUSE SHE WILL DO ANYTING FOR HER CHILDREN !

No comments:

Post a Comment