Tuesday, 25 October 2011

sayang :)

awak , sy terima awak balik . so awak kene make sure awak tak ulang lagi kesalahan awak yang dulu . please ok . sy dah percaya kat awak sbb sy nampak awak dah berubah . yes maybe dulu sy yang tak kenal awak jenis yang mcm mane . but now , sy dah betul betul kenal awak . sekarang kejujuran awak sy boleh nampak . sekali sy percayakan awk , jgn berani sekali pun awk timbuklan perasaan curiga dlm diri sy . please . this is warning for you . sy mengaku yg sy sayang awk sgt , tp sayang tu boleh hilang dalam sekelip mata je kalau awk buat bende yg sy tak suka . buat masa ni yess , mmg awak selalu buat sy tersenyum bila cakap and mcg dgn awk . tp kite tak tau kan esk atau lusa ? sy harap sgt relationship kita ni lama starting from 23.10.11 . awak memang satu satunya laki yg berani panggil sy bengog , bisu , pekak and mcm mcm lg , but sy tak kesah sbb sy nak awk jd bestfriend sy yg boleh selalu ade dgn sy tak kire ape pon keadaan . saya harap awak tak mainkan perasaan sy .
SAYA SAYANG AWAK <3

No comments:

Post a Comment