Wednesday, 26 October 2011

ITS ALL ABOUT SPM

hamboii hamboii . dok relax je sy ni kan . sempat nak online , update blog . mungkin sy tak sedar lg kot tak sampai 3 minggu je lg nak SPM . copp ! HAHA sy bukan tak study langsung tau :) sy study ade time bukan sepanjang masa ok . sekarang ni sy tak tau knp tibe tibe mcm asyik nak baca sejarah je padahal tak minat pon . siap suruh mak print banyak banyak gitu . hopefully ni petanda baik ? doakan sy ok . nak tengok target sy utk spm tak ? tak nak ke ? kalau tak nak tak pe lah . kite nak tunjuk org yg nak je . HEHE :P

bahasa melayu - A
bahasa inggeris - B
matematik - A
sains - B
sejarah - B
penidikan islam - A
additional mathematics - B
ekonomi asas - A
prinsip perakaunan - C

hmm tu target je . insyaallah dpt . and kalau boleh nak lebih sikit . kat atas tu ade 4 je A kan , kalau ade rezeki mane lah tau dpt 6 ke 7 pon ok jugak . tak megharap nak dpt straight A pon sbb kite ni bukan pandai sgt mcm awak tu HAAA :) nak mintak tolong boleh tak ? selitkan nama kite dlm doa korang supaya kite dpt keputusan yg baik dpm SPM nnt boleh tak ? kalau tak boleh tak pe . kite mintak kt sape yg sudi je . thnx kpd sape yg sudi . sayang korang lebih <3


No comments:

Post a Comment