Saturday, 29 October 2011

no more tears :)

saya hanis amira nak buat pengakuan yg dulu banyak kali sy nangis pasal LELAKI ! lelaki ni kebanyakkannya cakap je manis tp hati TUHAN je lah yg tahu . tp kebanyakkannya lah bukan semua . Alhamdulillah kalau awak semua dah jumpa laki yg bukan je mis di mulut tp juga di hati . tahun ni sy ada pasang azam baru ! dah tak nak dah nangis pasal laki and kalau boleh tak nak jugak ade kawan yg nangis pasal laki . sbb ? sbb nya adalah kalau lelaki tu betul betul syg kite , die takkan benarkan walau setitis air mata kita jatuh . itu ade org lain lah yg ckp . tp bila difikirkan balik , betul jugak kan ? azam tu tak berapa nak menjadi lah sbb tahun ni ade jugak laki yg dah berjaya buat sy menangis ! kurang ajar betuii ! but tu semua 4 bulan yg lepas . HEHE  now , dah tak nak dah nangis ! 

bukan tak nak nangis pasal lelaki sbb ego . but , tahu tak org perempuan ni banyak yg nangis pasal lelaki tp , berapa percent je lelaki yg sanggup nangis sbb perempuan ? awak bertuah kalau awak dpt lelaki yg nangis sbb awk :) and congrates kalau awak dapat lelaki yg mcm tu ! lagi baik kite dpt lelaki yg mmg kite tau perangai mcm S**** tp hati die sgt lah baik . jgn dpt org yg luar baik jenis yg pijak semut tak mati , tp hati tu YA ALLAH ! betul tak betul tak ? to all girl , cari orang yg betul betul sayang and care pasal awak . to the boys pulak , dah lah ! jgn lah main kan hati perempuan . jgn sakitkan hati we all ni HAAA !!

kbyeee (^_^)

No comments:

Post a Comment