Sunday, 30 October 2011

TWO WEEKS TO GO !

SPM lagi 2 minggu je . 2 je tau 2 je ? ! seriously mmg tak ready lagi :( mcm mana ni ? sekarang ni dah takde masa nak belajar semua subjek . kena fokus kat subjek yg kite target je kalau tak nnt yang dikejar tak dapat yg dikendung berciciran . tak nak lah jd mcm tu kan ? sape je yg nak kan ? seriously bila dah tinggal 2 minggu ni baru nak risau mcm hape ntah ! ni lah padahnya sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tak berguna kan :( sekarang ni kalau nak nangis air mata darah pon tak guna sbb mmg betul betul dah kesuntukan masa ! kalau boleh nnt bila dapat result tu tak nak ade grade D , E and G tapi , kalau mcm gini lah caranya harus lah ade grade grade tersebut kan ?

to all SPM candidates , good luck ! wish me luck ok ? i'll pray for all of you !

No comments:

Post a Comment