Friday, 18 November 2011

EGO !

saya hanis amira ingin membuat pengakuan bahawa memang saya seorang yg sangat ego ! thanks to encik zamree yg bgtau sy psl bende ni . tp fikir sendiri lah ape salah awak . sy tau sy selalu mrh awk . tu salah sy . at least sy sedar ape slh sy . tp awk ? awk tak sedar ape yg awk dah buat sampai sy marah or kecik hati . sy takkan bgtau slh awk sbb sy nak awk cari sendiri kesalahan awk . awk ckp sy ego , tp bile sy call awk yg awk tak angkat sampai 10 kali tu ape ? bukan ego ke ? sekuat mana ego sy , sy tetap boleh nak call awk sbb sy tau slh sy . td awak decide tak nak mcg sy and tak nak call sy dah . yg tu ape awk ? takpe takpe ikut suke awak lah janji awak happy . sy nak org yg sy sayang happy dgn ape je yg die buat . last word :

i am sorry and i love you forever <3 :')

No comments:

Post a Comment