Thursday, 17 November 2011

first week of SPM

alhamdulillah dah habis minggu pertama SPM . soalan boleh dikatakan susah bagi orang yg mcm hanis jenis yang tak baca buku . SPM ni die punye study mcm exam biasa je . teruk weeeyhh teruk sangat tu ! dah habis 4 paper so 5 becoming and semua subjek yang memang marvelous gitu . subjek subjek yang marvelous itu adalah .. TARAAAAA ! PEND. ISLAM , ADDMATH , SAINS , AKAUN AND EKONOMI ASAS ! yang paling BEST subjek akaun lah kan ! memang GINIHH nak jawab nnt . awal awal nak mintak maaf lah kat pemeriksa sbb kertas tu memang kosong KOTT nnt ! HAHA  hopefully tak lah kan ! wish me luck everyone :) last word :

iloveyouall <3 !

No comments:

Post a Comment