Friday, 11 November 2011

SPM

hari ni hari sabtu , isnin dah nak exam dah . bukan exam biasa tau tp SPM ! ni lah yg tentukan masa depan kite . sgt takot . masa mohon restu semua cikgu ckp jaga kesihatan mcm tahu2 je hanis nak sakit . sekarang ni tgh sakit tekak ! YA ALLAH  sembuhkan lah hambaMu ini secepat yg mungkin :'( .hanis tak nak jd mcm masa trial hari tu . sakit tekak jugak . seriously tak selesa bila sakit time exam . SPM ni yg tentukan masa depan kita . so , hanis kene buat yg terbaik utk dpt masa depan yg terbaik . ayah ckp sesuatu benda tu jd mesti ade sbb dan akibatnya berlaku . sbb SPM ni ade ialah utk tentukan masa dpn kite . akibat die berlarutan seumur hidup kite . kalau kite buat dgn baik SPM , baik lah akibatnya kalau tak sebaliknya lah kan . doakan hanis tenang and buat yg terbaik utk penentu masa depan ni ok ? sorry for every single things and thanks for everything . yg baik tu dtg dari ALLAH dan yg buruk tu dtg dr sy HANIS AMIRA BINTI SHAHARUDDIN :)

No comments:

Post a Comment