Sunday, 6 November 2011

scared if I will losing you soon :'(

hyeee :'( . lately ni kite rasa macam kite hilang seseorang yg kite syg . syg sgt ok . maybe bende ni semua jd sbb kite . seriously before this we break because of FACEBOOK and i dont want that happen again . awak , sorry sy selalu marah-marah , jealous tak tentu pasal , diam bile on call and byk lg . i'm not good as you tought :'( macam dah lama je kite gaduh kan ? and macam dah lama jugak awak tahan dgn perangai sy . dah nak seminggu kite mcm ni . sy rasa lain bile tak mcg or call awak . skrg bile sy call awk , awk pulak yg diam . now i feel how you feel . that was very hurt ! sy rindu awak yg dulu . awak yg suka menyakat org , ceria and always ketawa . i miss that , awak . i miss the old US ! i will always love you , dear :'(

No comments:

Post a Comment