Tuesday, 20 December 2011

bercerita je :)

assalamualaikum :)
lama tak update blog . busy sikit :) kejadah busy . HAHA . sepanjang tak update ni banyak jugak bende yg berlaku . macam macam ok . kalau gaduh ngan encik bedul a.k.a mr. zamree tak yah ckp lah . baik 2 hari lps tu gaduh . ia akan berterusan mcm tu . HAHA . kalau tak gaduh bersuper saver je lah tiap malam . super saver tak main lah 1 kali je . at least 2 kali HAA tereer kan . pg td conversation agak best sbb dah 2 hari tak super saver . si bedul tu ckp start tahun depan kite buat game . gamenya adalah sape yg terer berubah ke arah kebaikan . die ckp tahun dpn siapa yg bangun lambat kene denda . and siapa yg tinggal solat pon akan didenda . menarik right ? semalam jugak si bedul yg mengong tu pegi tanya pasal ex ex sy . WAAAHH ini yg paling takut ! katanye "kalau sy tak nak awk jd isteri sy , sy tak tanya" aduhhhh isteri lah pulok si mengong ni . HAHA . ape ape lah . lps tu semalam sy dah berjaya tak diam masa bersuper saver ! big clap for me . YEAAAH :') jumaat ni genap lah 2 bulan hanis dan mr zamree . i hope it long lasting :)



to my dear , i love you so much :*
its like forever love you

No comments:

Post a Comment