Sunday, 4 December 2011

AWAK PON SAMA XD

HAHA okay tak boleh berhenti senyum bile igt balik ape mr. zamree kite ckp kat kite something pasal die . nak tau tak semalam die punye jahat , die menyakat kite macam-macam ok . like seriously ! then tibe satu part ni die cakap pasal beberapa ekor makhluk yg sgt menggelikan . makhluk-makhluk tersebut ialah LIPAS , CICAK and LIPAN . eeeeuuwwww ! geli siot ! tak tipu . masa ni sy rasa macam nak je cekik awk mr. zamree ! then bile dah membebel lah pasal bende yg sy takot , die pon tercakap kot yg die pon GELI katanya kat binatang . HAHA masa tu gelak tak leh berhenti k . hanis ni mmg penakot lah dgn binatang tu semua #takotyebukangeli ! yg die tu katanya je GELI padahal takot tu . HAHA jgn marah ye sayang ! then kite saje lah usik die ckp nak blog pasal bende ni . HAHA tp die pesan kalau nak buat kene letak yg hanis ni pon takot dgn binatang tersebut . HAHA hanis mengaku hanis mmg penakut tp mr. zamree kite pon takot jugak . YEAAHH ade kawan :P thanks awak temankan sy jadi penakot :) terharu nih . wlaupon semalam awak jahat sangat dgn sy ,tp sy happy sbb dpt berbual dgn org tersayang :') anyway , thanks sayang ! sy tgh try faham lifestyle awk , so awk pon kene fhm lifestyle sy ok <3 lastword :
 iloveyousomuch

No comments:

Post a Comment