Thursday, 1 December 2011

i'ts hard for me :')

semalam kite buat super saver 2 kali dgn mr. zamree kite . mula-mula tu mmg tak tak nak ckp ape sbb baru baik gaduh katanya . HAHA . sekali bile si mengong (die) dgn si pendek (saya) dah bersuara , sampai dua kali super saver . dah lama lah tak mcm ni . rindu . HAAA gedik lps tu gaduh nnt mcm hapeee !! kite dah maafkan die tp bab nak lupakan apa yg die ckp tu susah sikit lah . sorry :') . semalam mula mula lebih berckp pasal family die . dah habis merepek , perkataan tak elok ( mengong , gile , gedik , pendek , bengong dan yg sewaktu dgnnye ) dah keluar , lain pulak cerita yg muncul . Die ade ckp yg dah 2 org mak cik nak suruh die jd menantu . it sound funny but hanis jealous . seriously ! mr. zamree ni mmg org yg pandai bergaul and maybe semua org selesa bila kwn dgn die . bile tgk fb die ( msg ) ye mmg ramai perempuan chat ngan die and semua perempuan tu nampak selesa bila ckp dgn die . bile die ckp ramai org nak die kite mcm terdiam lah kan , sbb .. paham-paham je lah . tp .. tgk bwh ni :

Z : awk , awk kene berfikiran terbuka sikit baru awk boleh tahu byk perangai org kat dunia ni .
H : ye . okay
Z : sbb tu sy tak nak awk bukak fb sy , sy tau bile awk bukak mesti sakit hati .
H : hmmm #dalam hati ckp die tak tau yg hari hari kite bukak fb die :P
Z : mmg ramai yg suke kat org , nak kat org , tp kan sy dah ade awk ,so diorang tu kwn je . awk jgn pikir bkn2 ea syg , sy syg awk sorang je
H : silent ( mcm nak nangis tp tak tau knp )
Z : syg , awk mrh ? ok tak ni .
H : ehh mane ade mrh . ok je ni haa
Z : dah dah awk jgn pikir sgt lah ape yg sy ckp td . sy mintak maaf ok .
H : ehh takpe lah . at least org tau something new about you

its hard for me to accept that fact , but i am trying :')
#iloveyoumengong :)

No comments:

Post a Comment