Monday, 26 December 2011

everlasting :')

happynya tgk couple yang bertahan lama sampai 1 year , 2 year and so on .
mesti best gilaaa kan kalau kite pon mcm tu . 
sumpa best kalau kite mcm tu !
tak kesah lah kalau dlm masa tu diorang pernah break . 
at least diorang sambung dlm masa pendek .
seriously teringin nak couple lama2 balik mcm dulu . 
tipu lah kalau korang pon tak nak mcm tu .
sape je suke nak clash ngn org yg kite syg kan ??
maybe ade yg suke sbb nak market .
but not me !
ape pon kite hope sgt relationship kite ngn zamree kekal .
lagi2 bila whole family except ayah dah tau yg kite ngn die .
kakak yg mula2 tak suka pon skrg dah ok je .
mak tak ckp ape2 just diam and perhatikan je.
baby , mmg dah lama tau . HAHA
ape pon :
MUNCIT <3 GUMUK
FOREVER :')

No comments:

Post a Comment