Friday, 30 December 2011

kalau putus ...

semalam sweetheart kite tanye kite kalau putus kite menyesal tak ape yg kite dah korbankan utk die . tp die ckp mmg kalau boleh tak nak bende tu jd tp , manusia cume boleh merancang tuhan je yg menentukan . bile die ckp mcm tu terus tarik nafas panjang panjang then baru jwb soalan die . then kite jwb kalau dah takde jodoh nak buat mcm mane buat ape nak menyesal bende dah jd pon .

seriously terkejut gilaaa bile die tanye mcm tu . mcm nak nangis pon ade jugak . maybe skrg ni kite dah sgt syg kat die sbb tu bile die ckp mcm tu je pon nak nangis . kite rase kite syg die lebih dr die syg kite . get it ? bile dah terlalu syg ni parah jugak takot sendiri merana bile kecewa nnt . hope sgt bende buruk tak jd kat kami ni HAAA .

mmg sebelum ni kite byk gaduh dgn die . its like almost setiap minggu nak gaduh , tp sumpa tak pernah terniat nak ckp pon psl putus . kate gaduh tu asam garam dlm relationship kan ? HAA bile gaduh tu lah time kite nak kenal pasangan kite . lps ni kite tak nak dah ckp psl putus ni sbb kata kata tu doa , bak kata encik zamree tu kan . HAHA . tak mau lah doa yg buruk2 mcm tu . tak elok :)

i hope that our relationship will never end sayang . i do love you so much , dear <3

No comments:

Post a Comment