Monday, 2 January 2012

sorry ;)

assalamualaikum :)
hari ni sy nak mintak maaf kpd seseorang . whoooaaa ayat nak ke mana . HAHA . 
awk , sy bukan tak nak terima awk , but my heart taken by my sweetheart :) awk ckp muka sy sama mcm ex awk tak bermakna sy kene terima awk . mmg awk tak paksa tp cara awk tu . HAAA sorry lah kawan . 
awak sampai ckp rela jd madu ? WHOOAA tak pernah dibuat org lelaki dimadukan . HAHA . senang awk ckp " takpelah sy jd pakwe no 2 " , tp sy bukan org yg mcm tu . buat masa sekarang and forever insyaAllah , hati sy milik si bedul yg malang itu . HAHA . syg , tak mau mrh ye kalau awk tau sy panggil awk mcm tu . mcm lah tak biase kene panggil mcm tu . HEHE ;) ok lah tu je nk bgtau . bye . take care alls :*
assalamualaikum 

No comments:

Post a Comment