Wednesday, 4 January 2012

si handsome ;)


cube tengok betul-betul gambar kat atas tu ! perghh handsomenya dia ;) kite kan , minat sgt die since minggu first AF8 . tak tipu tau ! untungnya sape yg dpt kahwin dgn die . HAHA sumpa gatal sioot . kat dunia ni kan ade 7 org yg muka sama kan , kite rasa kite dah jumpe kembar die yg sorang . nak cari lg 5 lah mane tau ade  jodoh . WHHOOAA . MTL :P . kembar die yg srg kite jumpe tu dah ade girlfriend :( . SEDEEEEEHH ! haha sedih lah sgt . seriously ni lah lelaki idaman sy . but tak mengharap nak dpt lah kan sbb mmg tak lah nak dpt . HAHA takpe2 kite dah ade sweetheart kite <3 awww . HIHI  . handsome ke tak tak kesah lah yg penting kite syg die and kite percaye die pon syg kite :)

No comments:

Post a Comment