Thursday, 29 December 2011

THANK GOD :'D

assalamualaikum . hyee !
HAAA higt tak ari tu kan sy post pasal dah lama tak gaduh sgn sweetheart sy kan ?
haha lps tu terus gaduh mlm tu jugak . padan muka sy nak sgt gaduh . HAMMBIK . dushhh ! padan muka . dah elok2 berbaik nak sgt kan . yess pdn muka lg sekali :) LALALALA biar lah nak gaduh . kan mcm sweet dah gaduh2 tu lps tu main pujuk pujuk pulak . HAAAH geli nak termuntah ! sebenarnye mcm ni gaduh psl hanis ni takde mood masa die call then die buat lawak yg tak berapa nak pandai , so termarah lah die . HAHA pdn muka die kene mrh . tp die tak kesah pon . die tau hanis mmg mcm ni . so thanks lah awk . dah lah gaduh psl tu smlm die suruh kite buat super saver tp masa kite call die tak angkat pulak . tu yg hangin sampai hanis yg mula text kau aku . 

hari ni pagi2 die mcg tanya mrh ke . HELLO ! org gila je tak mrh weyhh ! tp bila dah berdebat dlm mcg tu we admit kite and die ade salah masing masing . you know what ? die boleh baca hati kite ea . ape die ckp psl die tau ape yg kite rase . and 100% betul . then , die ckp die cume boleh baca hati org tu bila die btl2 syg kat org tu . now sy fhm mcg yg die nak sampaikan :') terharu gituhh . kite bersyukur sgt bile die ckp mcm gitu . but tak boleh 100% percaya sbb laki ni byk permainan die . walaupon tak percaya sgt kat die but hati kite 100% utk die sekarang ni :') 1 je kite mintak dari die jgn ulang kesilapan yg ex kite pernah buat . 
dah panjang membebel ni . dah k bye . thanks kpd sape yg sudi baca bebelan di atas . love you all <3

No comments:

Post a Comment