Friday, 27 January 2012

terharu :')

heyy readers :)

ingat tak post hanis sebelum ni yang emosi segala tu ? yeahh semua tu pasal tak puas hati saya kat seseorang yang istimewa . ayat tu nak ke mana hanis ?! sebenarnya ade lah dua tiga orang yang tahu pasal problem hanis dengan zamree lately ni . and adalah sorang kawan yang sangat prihatin blog pasal tu . ehh sayang , terharu ni . lap sikit air mata . nama kawan yang prihatin tu NAZATUL . ya Allah terharu sangat babe . sebenarnya hanis takde lah rapat sangat dengan dia ni tp entah kenapa selesa nak cerita pasal tu semua kat dia . and yang paling tak sangka dia blog pasal tu . nazatul ni form 5 tahun ni . kenal dengan dia pon sebab naik bas sekolah yang sama . banyak lah jugak problem yang hanis share dengan die . tak tau kenapa bila cerita ngan dia tak easa janggal langsung padahal tak rapat . what ever it is thanks a lot dear . appreciate that so much .http://nazatulsyahirah.blogspot.com/2012/01/berani-kau.html . hanis akan ingat sentiasa post yang nazatul dah buat tu . hanis doakan nazatul berjaya dalam hidup terutamanya untuk SPM 2012 . i know you can do it darling . tium siket :* muaah . thats all for now . thanks foe reading . take care alls :) 

No comments:

Post a Comment