Wednesday, 28 September 2011

hari ni SIR ISMAIL buat exam essay . its not really exam actually . sir bagi 5 pilihan soalan . so hanis buat soalan yg ke 4 . buat cerita yg berakhir dgn " i wish to spent more time with him but it was too late " lebih kurang macam tu lah . mula mula hanis nak buat cerita pasal ayah hanis but tak jadi lah sbb mcm lagi sesuai buat pasal org yg dah takde . tibe tibe hanis teringat dekat sorang hamba Allah yg dah takde ( mohd hakimi ) . at first hanis cerita semua yang indah then cerita pasal the way he die . masa buat essay tu boleh tahan lagi air mata nak jatuh tp bile hanis ckp kat kawan hanis yg hanis buat psl die , ade lah air mata yang jatuh but tak banyak . hanis doakan mohd hakimi supaya aman dan ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman . AL-FATIHAH :")

No comments:

Post a Comment