Friday, 13 January 2012

KAMI :)

assalamualaikum W.B.T :)

dah lama rasanya tak post pasal kekasih hati kite ni . alaa ingat tak kekasih hati kite yg nama die zamree . kadang-kadang kite panggil mengong , bengong and ape lagi lah panggilan manja tu . HAHA . okay okay hanis dah start memrepek . sorry kalau post kali ni agak panjang sbb ni kan pasal sayang kite , mesti lah panjang . kalau tak nak baca mouse tu alihkan ke atas ujung belah kanan tu ade simbol pangkah . clik je dekat situ ;) nak tau tak kite kan kan kan sayang sangat dekat zamree tu . sayang sangat ok . banyak sebab buat kite sayang sangat kat si bedul ni . nanti kite bgtau kenapa kite syg die ni ye . maybe next post lah kot :)

kite dgn die ni kenal dari FACEBOOK . okay mesti korang macam " eleh kenal kat FB kejap je tu " . tak kesah lah korang nak ckp ape kan . memang mula-mula kiterorang together sekejap je . tak sampai sebulan pon . sebenarnya ni kali kedua kita couple ngan die lepas kite clash ngn die masa form 4 . masa tu tak kenal the real zamree sbb tu buat decision yang agak tak betul . lagi pon masa tu kakak kite tak kasi kite kwn dgn die ats beberapa sebaba . now kite dah lebih kenal die and kakak pon dah okay je bile tau kite dgn die skrg . memang tak kenal sepenuhnya lg but masa together ni lah kite kenal hati masing-masing .

kite punya first date agak unik lah bg kite sbb biasanya orang nak first date mesti nak pergi shopping mall and ape-ape lg lah tp , kite dgn zamree date dekat area rumah je . kite jalan-jalan dgn die pergi kedai , amik angin kat area rumah kite and pergi kedai sama-sama . masa first date kite dgn die minum air f&n . kite punya flavor strawberry and die punya warna hijau tu tak tau lah flavor ape . sampai skrg kite simpan ok botol tu HEHE . satu benda yang kite tak suka bile jalan ngn die , die selalu nak tanya kite " awk , kenapa awk pendek ea ? " bukan sekali tau die tanya , byk kali . so kadang-kadang kite merajuk pasal tu je . HAHA gedik je .

kite dgn zamree memang selalu gaduh . kalau korang tengok post kite yang sebelum ni pon memang byk post pasal gaduh . HAHA . kami ni kalau seminggu tak gaduh memang tak sah . tapi gaduh-gaduh biase je . masing-masing mengada nak kene pujuk . puuuiihh . kalau dah gaduh tu , nak call punya lah susah tp bile dah baik mesti gatal je tangan ni nak buat super saver utk mengayakan maxis . kite bila call tak banyak sgt ckp kite biarkan darling kite je ckp sampai kadang-kadang die marah sbb kite suke diam bila kite call die or die call kite . die ni mood macam-macam kalau die dah gila kerja die asyik nak menyakat kite je . kadang-kadang die ni annoying . HEHE jgn marah ye sayang :*

sekarang ni mak , kakak , baby and even boy friend kakak kite pon dah tau pasal kite dgn die . alhamdulillah lah kan . baru-baru ni kite tukar relationship kita dekat FB and sayang kite ni comment , kene pulak masa tu die punya angin tak betul dtg , die panggil kite ziana zain . HAHA . die ni memang mengong . bile dah mcm tu , mak kite yang dalam diam-diam stalk kite tgk FB kite and baca semua comment tu . then balik-balik keje die tanya " adik , siapa yang panggil adik ziana zain tu ? " HAHA part tu kelakar . so now , mak kite dah tau FB syg kite ni . aiiyooo ! acane ? habis lah nnt mak kite stalk kite lg . haaa padan muka :P tu lah siape suruh awk comment banyak-banyak syg ?

HAAA dah panjang mak cik membebel ni . penat dah tangan ni menaip . okay sy tau ramai yg rasa post ni annoying . tp biarlah kite nak buat ape kan ? dr awal td kan dah warning post ni panjang . hehe jgn marah semua . okay lah mcm dah panjang sgt ni . ok lah bye semua . love you zamree <3





No comments:

Post a Comment