Monday, 16 January 2012

happy becoming birtday ;')

hyee awk . happy becoming birthday ! #awak dah tua lah . HOHO . dari semalam pun saya dah wish kan ? hope to be the first one wish birhday awk . wish birthday tu tak penting kan ? tapi ape yang penting kite ingat birthday awak . yeahh lately ni kite tak berapa nak ok . i mean relationship kite . walau tak ok mana pun relationship kite , saya tak nak ia berakhir . cheeiit ! kata-kata tu doa lah hanis ! ok tak nak benda mcm tu jadi ok . sy harap awak happy esok ( birthday awk lah sayang ! ) saya tak boleh bagi hadiah yang hebat-hebat sangat pon sbb .. tau tau lah kenapa kan .. saya plan nak buatkan awak kek . barang semua dah beli cuma kek tu jadi ke tak je . kalau tak jadi , sorry lah nothing special for you dear . nothing special from me but i really hope that tomorrow will be your special day with your family or friends . errrr teruk betul bahasa . kejap english sekejap melayu . adehh . biarlah ! awak ade ? :P takde leetew . HAAA nampak macam happy je ni ? tak sebenarnye tengah control sedih ni . sedih lagi pasal semalam , tp tu bukan salah awak en. zamree :') dah panjang ni mak cik membebel , nanti-nanti mak cik sambung lagi ok . daaa . love you and again happy becoming birthday sayang <3 bye readers :)

No comments:

Post a Comment