Wednesday, 18 January 2012

bila mata berkaca

assalamualikum bloggers :')

bila ada post je nak kene ea ade simbol 'air mata' tu wahai hanis amira ? nak buat mcm mana bila ade mood nak update blog je ade je benda yg jadi . FUHH ! tak baik mengeluh . alhamdulillah , ade je dugaan maknanya Allah nak uji kesabaran kita and ketaan kita dekat Dia :') terima kasih Allah :) 

kalau bukan jodoh kita bukan dgn sesorang yang kita syg , pastinya kita akan berpisah . tipu lah kalau berpisah tu tak sedih . lagi-lagi bg sesiapa yang dah bersama lama kan ? 3 bulan bersama pon dah dikira lama bg hanis . mungkin hanis orang yang sensitive sampaikan orang cuma ckp  " awk sy nk pesan pd awk lau suatu hari kita xdpt bersama awk jgn pnh wat kerja yg xsepatutnya ok " . ckp tu je pon nak berkaca mata ? gedik ahh ! its fine kalau korang tak sedih bila lover korang ckp kat korang macam tu , tp hanis memang mudah menangis . kenapa ? ada masalah ke ? takde kan ? hanis takde masalh pon dgn zamree tp tak tau knp tiba-tiba topik tu boleh jd perbualan .

mungkin memang mudah utk nak hilangkan sedih tu bila benda tu terjadi , tp susah nak lupa kenangan kita bersama . ade orang ckp kalau berpisah jangan terlalu sedih , tapi besyukur lah kerana sekurang-kurangnya dia pernah memberi kebahagian kepada kita :') ye kita hanya merancang tapi Tuhan yang menentukan segalanya . bila dah keluar je ayat die yang macam tu teru terimbas balik ape yang die ckp " bakal isteri " . bila die ckp pasal bakal isteri hanis tersenyum bila die ckp pasal yang kat atas tu mata berkaca . yeaahh mata menceritakan segalanya . hanis janji takkan buat benda tak sepatutnya kalau takde jodoh antara hanis dan zamree . cuma kalau berdiam diri tu biasalah kan ? HEHE :')

to my mr. zamree . i hope that what you have mention just now will not happen . insyaallah . please ! i dont want that happen . we have been together for almost 3 months . i hope that our relationship will never end . i'll alway pray that my love only for you and you love will be mine forever . insyaallah dear :) love you blogger and love you too much sayang <3

No comments:

Post a Comment