Friday, 6 January 2012

BIG GIFT FROM ALLAH :')

I LOVE MY AYAH VERY MUCH !
kite mmg tak dpt jumpe ayah kite hari-hari tp , ayah kite selalu kat hati kite setiap masa . tak kira lah kite tgh buat ape masa tu . kite mmg manje dgn ayah kite . sgt manje . even sampai skrg pon kadang-kadang jln pimpin tgn ngn ayh kite . ayah kite selalu ade dgn kite bile kite perlukan die . die superman kite :') tak boleh bayangkan hidup kite skrg kalau die takde . ayah kite boleh baca muka kite sama ada kite ade problem or tak . die jugak boleh tau ape yg kite tgh pikir bile kite dgn die . nak tau knp ? hari tu masa dlm kereta , kite mmg ade niat nak tanya ayh kite psl kerja , but kite takut . tibe2 die tanya adik nak kerja ke . its like . wowww . ayah tau ape yg kite nak . lg satu ayah tau bila kita happy and bila kite ade masalah . ayah selalu tanya 
 "adik ade masalah ke syg ? "
 setiap kali die tanya tu , mmg kite tgh ade problem . tp kite selalu ckp
 " adik ok je ayah "
kite selalu sembunyi kan masalah kite dr ayah kite sbb kite malu nak cerita kat die . kite selalu simpan masalah srg2 sampai kdg2 terkeluar muka ade masalah . tp yg tau muka kite ade masalah ayah kite je . die je yg boleh baca hati kite . menangis weeyhh menaip pasal ayah . hehe :') sorry ayah adik tak nak bebankan ayah dgn masalah adik and adik rasa belum tiba masa adk nak cerita pasal zamree kat ayah . buat masa sekarang adik cume boleh cerita pasal zamree kat kwn adik and baby je . adik bersyukur sgt ade ayh yg mcm ayah . ayh anugrah yg paling besar Allah bg kat adik . mmg kadang2 adik lupe nak tanya kabar ayh , tp adik syg and selalu igt ayah . ADIK SAYANG AYAH :')

No comments:

Post a Comment