Friday, 6 January 2012

JOB :)

assalamualaikum ,
hari tu ayah kite dah izinkan kite kerja , HEHE happy gilaa masa tu . mcm nak melompat - lompat dalam kereta . the next day , kite terus cari kerja dekat angsana dgn fina . seriously penat ok nak cari kerja . berapa kali pusing angsana nak cari kedai yg ade tulis "JAWATAN KOSONG" ade tu yg tulis tp bile tanye takde pon . mungkin die lupe nak cabut bende tu kan  . HAHA . mcm2 jenis org jumpe masa cari kerja tu . byk jugak jumpe member2 lama :) . kite and fina tulis number and nama kat byk kedai so just wait and see kedai mana yg bertuah dpt kami as pekerja diorang . MTL :P . baru cari kerja kite dah berangan nak beli ape bile dpt gaji . masa cari kerja tu ade 2 kedai je yg kite rasa berkenan nak kerja . satu kedai beg and satu kedai silver . but kite lg prefer kedai silver sbb tgk pekerja and boss die baik je . boss die siap dah bg tau psl gaji , time rehat and cuti . gaji boleh tahan lah  takde lah besar mana but utk kite dah dikira byk . tak sabar nak tunggu call dari kedai tu :) insyaAllah dpt kan ? 

dah panjang tu membebel . penat nak menaip . nak pikir topik post seterusnya pulak . HEHE . thansk ayah sbb izinkan adik kerja and percaya kat adik . insyaAllah adik tak sia-siakan kepercayaan ayah kat adik . ilove you forever ayah !
i love my sweetheart jugak , mr. zamree :')

No comments:

Post a Comment